Duofietsen met Marianne 
Samen genieten van het Twentse landschap!

Welkom

Ik ben Marianne Tijdhof, woonachtig in Oldenzaal en opgegroeid op een boerderij. Gedurende mijn leven heb ik verschillende beroepen beoefend, waaronder fysiotherapeut, leerkracht Speciaal Onderwijs en werken met senioren die  langer thuis willen blijven wonen. Communicatie, het denken in mogelijkheden en het contact met anderen vormen de rode draad in mijn leven. Wat mij vooral fascineert in het contact met senioren, is wanneer ze bereid zijn hun levensverhaal met me te delen. Ik heb gemerkt dat we samen kunnen genieten door een mooi gesprek te combineren met een fietstocht door het prachtige Twente.


 


 

 


De Orthros duofiets

Voor iedereen die graag wil fietsen, maar die dit niet meer zelfstandig kan doen, biedt de Orthros duofiets de perfecte oplossing. Deze elektrisch ondersteunde fiets heeft een stabiele wegligging en een draaibare bijrijdersstoel, wat het opstappen erg gemakkelijk maakt. De bestuurder en de bijrijder zitten naast elkaar, waarbij de bestuurder stuurt en remt, terwijl de bijrijder de mogelijkheid heeft om in zijn/haar eigen tempo mee te trappen.


De Orthros duofiets is geproduceerd door Huka, een Twents bedrijf gevestigd in Oldenzaal, dat bekend staat om het leveren van "Hollandse kwaliteit".

Ik kan me nu al verheugen op de lente van 2024!